Właśnie zdiagnozowano u mnie guza jądra. Potrzebuję pomocy.

Choroba nowotworowa jest dla Chorych i ich bliskich jedną z najbardziej stresogennych sytuacji w życiu. Strach, rozdrażnienie, wściekłość, wstyd, obawy przed odrzuceniem przez dotychczasowe środowisko a przede wszystkim lęk o życie to emocje z którymi mierzą się praktycznie każdy Chory na nowotwór jądra, jego rodzina i najbliżsi znajomi.

Niniejsze forum służy rozmowie, wyjaśnianiu pojawiających się problemów sfery emocjonalnej. Traktuje także o odchodzeniu, radzeniu sobie w jednym z najtrudniejszych momentów w życiu człowieka.

Re: Właśnie zdiagnozowano u mnie guza jądra. Potrzebuję pomo

Postprzez Warden » 20 Sty 2025, 20:55

83ml karboplatyny w 600ml NaCl in venam
Awatar użytkownika
Warden

Miejscowość: Wrocław

Postprzez Warden » 25 Mar 2025, 20:57

Czołem, jestem po kontrolnej wizycie i markerach z krwi - w skrócie wszystko w normie :) lekko obniżony testosteron i słabe próby wątrobowe + mocne stluszczenie, do wyprostowania dietą i aktywnością fizyczną. Najważniejsze że guzów już nie ma w organizmie.
Będę regularnie dawał znać co u mnie. Pozdrawiam wszystkich Wojowników!
Awatar użytkownika
Warden

Postprzez JacekKa » 23 Wrz 2025, 21:57

W moim przypadku lekarz również zadecydował o zastosowaniu medycznej marihuany i ku mojemu zaskoczeniu czuję się znacznie lepiej. Preparat złagodził dolegliwości bólowe i poprawił jakość snu. Osobom, które szukają dobrego specjalisty polecam MedCan Clinics, wizytę miałem na drugi dzień, a pan doktor super rzeczowy facet :D
JacekKa

Postprzez Warden » 04 Lis 2025, 13:08

No i minął rok... Ze względu na spadek testosteronu przyjmuję od kilku miesięcy TESTOSTERONUM PROLONGATUM JELFA, 100 mg/ml. Markery OK, TK czyste :)
Awatar użytkownika
Warden

Poprzednia

Wróć do Sfera psychiki i emocji

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość