Męża dopadło przeziębienie, tak samo jak zresztą mnie. Pytanie czy jeśli ma w normie morfologie po zakończonym leczeniu i leczenie zakończone prawie dwa miesiace temu to może się leczyć jak standardowa osoba, chodzi o leki bez recepty czy należy skontaktować się z lekarzem?
Dziękujemy wszystkim za wsparcie Nasze życie wróciło póki co do normalności. Pewnie każde badania kontrolne będą powodowały ogromny stres, ale trzeba mieć nadzieję, że będzie dobrze Pozdrawiam
Hej, Takie pytanie na szybko. Co prawda mąż ma wizytę u dr i wszystkiego się dowie, ale chciałam się już zorientować. W przypadku męża jak będzie wyglądać obserwacja? Co ile zalecane jest TK oraz markery? Czy należy również co jakiś czas robić USG jądra?
Z tego co widzę w NCNN w pierwszym roku markery co 2 miesiące, TK co pół roku. Dr na pewno wam wszystko wyjaśni Myślę, że USG nie jest wymagane, ale ja postanowiłem sobie że raz na rok będę robił prewencyjnie.
Hej justyna09000 wspaniałe wieści Cieszę sie razem z Wami,że macie to już za sobą. Trzymam kciuki za powrót do normalności Wiem co to znaczy stres przy kontrolnych Ale będzie dobrze... musi... nie ma innej opcji Ściskam mocno Kaśka