Witajcie, przepraszam że tak późno piszę ale ciągle mam coś na głowie... Wszystko było w porządku, kolejka oczywiście też była

ale dałem radę ze wszystkim, Dziękuję Romi za opis co gdzie i jak

przydał się. Byłem na wizycie, szybkie badanie i stwierdzenie przez lekarza że jestem zdrów prawdopodobnie.Na miejscu po wizycie dostałem skierowanie na markery, chwilka piętro niżej i krew pobrana. Dla pewności chcą jeszcze zobaczyć preparaty histopatologiczne i skonsultować je. Niestety nie miałem tego, muszę odebrać i dowieźć, a z tego co powiedziała mi pani w szpitalu to muszę mieć pismo od lekarza by mi zostały wydane. Dostałem oczywiście to pismo od lekarza, więc bez kolejnej wizyty by się nie obyło. Jak przyjadę mam wejść bez rejestracji między pacjentami oddać tylko dokumenty. Jadę w poniedziałek, załatwiam hurtem preparaty i w drogę do Wa-wy. Samo centrum wieeeeeelkie

obsługa miła, jest tam przynajmniej 4 budynki, numeracja od A do D, nas interesuje D tam jest rejestracja pierwszorazowa nieco dalej ( drugie wejście za apteką ) Korytarze szare ale dość szerokie więc da się przejść, no i ludzie w większości to osoby starsze. Każdy z każdym rozmawia tak miło jakby się znali od lat

, obok jest o ile dobrze pamiętam oddział chemioterapii dziennej i również sporo ludzi. Dziękuję za pomoc i zainteresowanie. Napiszę co się będzie dalej działo jak tylko się dowiem. Pozdrowienia dla wszystkich !