No i zaczęło się...

Działania profilaktyczne oraz diagnostyka nowotworów jądra.

Re: No i zaczęło się...

Postprzez oczarownica » 30 Sie 2013, 23:14

wow! gratulacje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jak tak sie przygladam to ,,wszyscy,, faceci po orchidektomii bardzo bardzo udowadniają swoim Paniom swoją pełną sprawnosć hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i dobrze! jeszce raz gratuluję! i nie zapomnij o sobie :) pozdrawiam Beata
czasami czekanie jest celem samym w sobie a nie jest celem to co przyniesie czas
oczarownica

Miejscowość: mazury

Postprzez m9nika » 31 Sie 2013, 18:21

Witam
Widzę, że Twoja duża determinacja do posiadania potomka odniosła sukces :D czego Ci i Twojej żonie składam szczerze gratuluje :)
Jednak niech ta szczęśliwa sytuacja nie zepchnie na drug plan Twojej niewyjaśnionej sprawy.
Pozdrawiam cieplutko.
Zabrałeś mi tatę [*], męża ci nie oddam!
"Ty sam jesteś dla siebie największym zadaniem i twoim obowiązkiem jest dołożyć wszystkich sił, by wykonać je jak najlepiej."
Awatar użytkownika
m9nika
Przyjaciel Forum

Postprzez m9nika » 24 Wrz 2013, 15:27

Witam
Jak się mają Twoje sprawy? coś już się wyjaśniło?
Pozdrawiam
"Ty sam jesteś dla siebie największym zadaniem i twoim obowiązkiem jest dołożyć wszystkich sił, by wykonać je jak najlepiej."
Awatar użytkownika
m9nika
Przyjaciel Forum

Postprzez fujma » 02 Gru 2013, 22:33

Witajcie po długiej przerwie. Wciągnięty w wir życia codziennego na nic nie miałem czasu. Jutro jadę do Wa-wy na wizytę. miała być na ok 8 października ale jak zadzwoniłem to najbliższy termin był na 2 grudnia. Przez tel. tylko dowiedziałem się że markery były OK. Jutro po powrocie od razu piszę czego się dowiedziałem. Do jutra !!
fujma

Postprzez fujma » 03 Gru 2013, 22:39

Witajcie. Wróciłem do domu i już się dzielę wynikami. Mianowicie: Z nadesłanych bloczków parafinowych wykonaliśmy preparaty barwione H+E, w których widać utkanie łagodnego guza typu ADENOMATOID TUMOR zlokalizowanego w obrębie najądrza. Margines chirurgiczny <1mm Opisane w wyniku oryginalnym barwienia dodatkowe zgodne z tym rozpoznaniem.
Wg. Dr. Wiechno wszystko jest w porządku, teraz ewentualne kontrole u lekarza który operował czyli Prof. Bar. Co o tym sądzicie ?? Piszcie proszę.
fujma

Postprzez m9nika » 03 Gru 2013, 22:56

Witam
Czyli decyzja prof. Bara co do pozostawienia jądra była trafna :D
Pozostaje teraz samokontrola jąder raz w miesiącu i co najmniej raz w roku wizyta u urologa.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
m9nika
Przyjaciel Forum

Postprzez lupitaPC0z » 21 Gru 2013, 00:17

Zawsze warto sie starac, lekarze mowia jedno a jak bedzie w rzeczywistosci nikt nie wie.
lupitaPC0z

Poprzednia

Wróć do Profilaktyka i diagnostyka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 2 gości