Nasieniak co z nim robić

Chirurgiczne oraz zachowawcze metody terapii raka jądra. Nowoczesne schematy chemioterapeutyczne, radioterapia oraz leczenie wspomagające.

To forum jest miejscem na indywidualne tematy dotyczące choroby poszczególnych chorych. Tutaj możesz umieścić temat odnoszący się do Twojej/bliskiej Ci osoby choroby aby przedyskutować prawidłowość leczenia, uzyskać informacje, porady, odpowiedzi na nurtujące pytania.

Re: Nasieniak co z nim robić

Postprzez Rjnowy » 03 Paź 2013, 21:24

Witajcie

Żadnych zastojow, kreatynina w porządku podobnie jak i inne badania. Jeżeli pytacie jak sie czuje to odpowiedzialbym ze bardzo dobrze poza faktem ze nie wiem co mam w nerce i to trochę obniża loty :(
Jutro lub w pn idę na kontrolną morfologie to sprawdze jak sie organizm pozbieral po tej chemii.

Pozdrawiam

Rj
Rjnowy

Postprzez m9nika » 04 Paź 2013, 08:27

Witam
Rjnowy napisał(a):Jeżeli pytacie jak sie czuje to odpowiedzialbym ze bardzo dobrze poza faktem ze nie wiem co mam w nerce i to trochę obniża loty

Fakt, niewiedza jest najgorsza. Ale staraj się tym nie zadręczać, bo i tak teraz nie masz na to wpływu.
Myśl pozytywnie!
Rjnowy napisał(a):Jutro lub w pn idę na kontrolną morfologie to sprawdze jak sie organizm pozbieral po tej chemii.

Morfologia powinna się już unormować ;)
Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie Twojej sprawy z nerką.
Pozdrawiam
Zabrałeś mi tatę [*], męża ci nie oddam!
"Ty sam jesteś dla siebie największym zadaniem i twoim obowiązkiem jest dołożyć wszystkich sił, by wykonać je jak najlepiej."
Awatar użytkownika
m9nika
Przyjaciel Forum

Postprzez Rjnowy » 02 Sty 2014, 16:20

Witam

Długo mnie nie było ale wynika to z faktu iż przez te 3mc odbiłem sie trochę to tych wszystkich przejściach. Jestem po kontrolnej TC i nic poza ta nerka nie znajdują. ;) co do nerki to tez zmiana nie wykazała przez te 3 mc żadnej progresji. Rozmiar zmiany ten sam. Mam nadzieje ze to dobre inf bo nie jest mi jakoś spieszno na stół operacyjny. Mam to konsultować z urologami.

Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów

Duzo wiary i nadzieji w nowym roku.

Rj
Rjnowy

Postprzez Rjnowy » 16 Maj 2014, 19:17

Witajcie

Jestem po kolejnych badaniach i nic po za zmiana w nerce nie wykazała TC. Natomiast zmiana uczyniła progresje o 3 mm wiec decyzja jest operować.

Próbuje sie skontaktować z dr Rogowskim z cskmswia gdyż byłem wstępnie potwierdzony na poniedziałek na zabieg ale dzisiaj sie dowiedziałem ze mam dzwonić w pn aby ustalić nowy termin :(

Ma ktoś moze nr tel kom do dr rogowskiego? Dodzwonić sie na urologii graniczy z cudem.

Bede wdzięczny za pomoc

Pozdrawiam

Rj
Rjnowy

Poprzednia

Wróć do Metody terapeutyczne / dyskusja przypadków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości