Zaczynam tą przygodę i ja. Tadeusz

Chirurgiczne oraz zachowawcze metody terapii raka jądra. Nowoczesne schematy chemioterapeutyczne, radioterapia oraz leczenie wspomagające.

To forum jest miejscem na indywidualne tematy dotyczące choroby poszczególnych chorych. Tutaj możesz umieścić temat odnoszący się do Twojej/bliskiej Ci osoby choroby aby przedyskutować prawidłowość leczenia, uzyskać informacje, porady, odpowiedzi na nurtujące pytania.

Re: Zaczynam tą przygodę i ja. Tadeusz

Postprzez Podpretekstem » 04 Wrz 2024, 21:52

Odświeżę wątek, bo widzę że została polecona tu dr Iwona Łaksa z Krakowa - również ją polecamy.
Aktualnie przyjmuje na NFZ na oddziale onkologii w szpitalu Narutowicza w Krakowie
Widać, że jest zorientowana w najnowszych wytycznych jeśli chodzi o leczenie rj.
Kraków nie uchodzi tutaj za dobre miejsce do leczenia rj, ale na szczęście sytuacja się pozytywnie zmienia.
Podpretekstem

Postprzez Warden » 10 Wrz 2024, 21:07

Jak tam się trzymasz Tadek? Nie odzywasz się od dłuższego czasu
Awatar użytkownika
Warden

Miejscowość: Wrocław

Postprzez pomidor.malinowy » 13 Lut 2025, 17:00

Podpretekstem napisał(a):Odświeżę wątek, bo widzę że została polecona tu dr Iwona Łaksa z Krakowa - również ją polecamy.
Aktualnie przyjmuje na NFZ na oddziale onkologii w szpitalu Narutowicza w Krakowie
Widać, że jest zorientowana w najnowszych wytycznych jeśli chodzi o leczenie rj.
Kraków nie uchodzi tutaj za dobre miejsce do leczenia rj, ale na szczęście sytuacja się pozytywnie zmienia.

Ja też odświeżę wątek z pytaniem - czy z powyższego można wnioskować, że oddział onkologii w Szpitalu Narutowicza też jest ok? Czy to za daleko idące wnioski?
pomidor.malinowy

Postprzez CRS » 13 Lut 2025, 17:55

Nie wiem czy dotyczy to tej konkretnej lekarki, ale leczenie było w tamtym ośrodku. Poczytaj ten wątek:
viewtopic.php?f=9&t=2557

Może Podpretekstem tu zagląda, to najlepiej z nią porozmawiać. Z tego co pamiętam, na początku było ok, natomiast potem chcieli leczyć po swojemu, nie wg wytycznych. A to jest w standardowych przypadkach bardzo dużym błędem.
Tak jak pisałem w innym temacie - najlepiej jak założysz nowy temat i opiszesz co i jak. Wtedy uzyskasz konkretne informacje.
CRS

Poprzednia

Wróć do Metody terapeutyczne / dyskusja przypadków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 6 gości