Chrom, siły już nie mam uparty jesteś jak....... ja
Ja do tego często bywam upierdliwy..
Jeśli mam już nie truć - napisz mi wprost, nie obrażę się, a puki co:
Pobawmy się w punktowanie
Ustalone:
- Masz raka jądra
- Jesteś po usunięciu jądra
- Masz przerzuty
Pytania:
1. Czy przeszedłeś jakieś leczenie oprócz usunięcia jadra?
2. Czy jesteś pod opieką onkologa?
3. Jakie są przerzuty? Do jakich narządów?
4. Podaj treść opisów tomografii, wyników his-pat wartości AFP, BetaHCG, oraz LDH przed i po operacji.
Proszę o odpowiedzi na te pytania, ponieważ my chcemy Ci pomóc.
Moja uwaga: Tylko nie obraź się, bo nie piszę tego aby Cię urazić, ale uważam że potrzebujesz w tym wszystkim pomocy psychologa. Lub przynajmniej bliskiej osoby która pomoże Ci się pozbierać z tym wszystkim. Ośmielam się Ci to napisać, ponieważ w tonie Twoich wypowiedzi czuję samo[poczucie jakie i mnie w pewnym czasie dopadało.... Wszystko jest bez sensu, wszystko jest do dupy... ja jestem do dupy.. to nie ma sensu... itd. itd. itd.. tylko,że mnie to dopadło po wygranej walce z nowotworem... I nie wstydzę się o tym pisać. Myślę, że wielu chłopaków miało podobne problemy. Jesteśmy tutaj od tego, aby sobie pomagać. W całym internecie nie ma drugiego takiego samego miejsca.
Porozmawiaj z Tą osobą szczerze i bierz się za leczenie, bo życie jest naprawdę piękne. Ciężar choroby jest ogromny i ogromnie ciężko jest samemu go unieść... Nie wiem czy to możliwe. Jeżeli to osoba bliska Twojemu sercu, to z pewnością będzie Cię wspierała w tych trudnych chwilach.
ca embryonale (pT1N0M0) >> rok obserwacji >> 4 BEP - 4 WSK Wroc. >> RPLND - MAGODENT