Byłem w Koperniku i na WAMie.
Przed chwilą rozmawiałem przez telefon z jednym z lekarzy z W-wy, który jest polecany przez osoby z podobnymi schorzeniami.
Omówiliśmy po krótce moją sytuację na podstawie wyników którymi dysponuję.
Aha...podaję Wam jeszcze jedną istotną informację, która jeszcze się tutaj nie pojawiła, a o którą zapytał się mnie doktor: mój wiek to
31 lat.
Doktor mnie trochę uspokoił i stwierdził, że w takich sytuacjach oczywiście im szybciej się zadziała tym lepiej, ale w moim przypadku jeżeli wymagałoby to dużej gimnastyki to przekładanie na siłę operacji o tydzień nie jest niezbędne.
Wierzę, że gdyby wiązało się z poważnymi konsekwencjami to by mnie uprzedził. Póki co, przynajmniej mam w garści ten termin 19 maja.
Mógłbym podjąć próbę umówienia się na operację tydzień wcześniej. Bieganie po szpitalach odbyłoby się kosztem wyczekiwanego wyjazdu, ale nie mam żadnej pewności, że gdziekolwiek będzie miejsce.
Za tydzień, po powrocie ponownie zrobię rundę po szpitalach - może gdzieś się zwolni miejsce, spróbuję też tak jak zaproponowała m9nika (dziękuję

).
Póki co doktor umówił mnie do siebie na wizytę jeszcze przed operacją, przy okazji której dostanę skierowanie na TK. Następnie mam się skontaktować po operacji.
Pozdrawiam!