przerzuty, prośba o pomoc

Chirurgiczne oraz zachowawcze metody terapii raka jądra. Nowoczesne schematy chemioterapeutyczne, radioterapia oraz leczenie wspomagające.

To forum jest miejscem na indywidualne tematy dotyczące choroby poszczególnych chorych. Tutaj możesz umieścić temat odnoszący się do Twojej/bliskiej Ci osoby choroby aby przedyskutować prawidłowość leczenia, uzyskać informacje, porady, odpowiedzi na nurtujące pytania.

Re: przerzuty, prośba o pomoc

Postprzez paweld7 » 09 Lis 2013, 13:06

kasia1- ja też mam taką nadzieję i również za was trzymam kciuki mocno i życzę Wam i sobie powodzenia :)

Adam28- co do dr. Krzemienieckiego to zastrzeżeń jako tako nie mam i chyba nie powinienem mieć, jest to lekarz który widać zna się (mam nadzieje) na tym co robi. Natomiast kontakt stały z dr. Sarosiekiem miałem ja osobiście (telefon i email) praktycznie jak szedłem na konsultację u prof. Krzemienieckiego pod koniec mojego leczenia chemicznego (u Niego), to już dalsze decyzje co do leczenia były podjęte przez dr. Sarosieka a ja te informacje tylko przekazałem dr. Krzemienieckiemu.

Nut- po pierwsze gratuluje że wszystko tak łądnie idzie ku dobremu ;) właśnie przeczytałem Twój ostatni post i cieszę się razem z Wami :D jeśli chodzi o blizny, to łączna "długość" moich to jakieś 45cm (nie licząc tych drobnych) heh ale podaj mi nazwę tego specyfiku jak możesz, może akurat coś pomoże :)
paweld7

Postprzez Nut » 11 Lis 2013, 18:41

Hej Paweł,
Dzięki :)
Trzymam mocno kciuki za Ciebie i niedługo też przekażesz nam takie wieści!! :)

A krem nazywa się Regima Scar Repair. Mnie bardzo pomógł.

Ściskam mocno!!
Nut

Postprzez paweld7 » 11 Lis 2013, 20:02

Dzięki również :)

trzymaj się i również powodzenia ;)
paweld7

Postprzez Nut » 11 Lis 2013, 21:32

Dzięks :-)

Paweł - rozmawiałam z moimi Pawłem, opowiadałam o Tobie i czekającym Cię RPLND. Paweł też zaproponował, że gdybyś chciał dowiedzieć się bezpośrednio od niego czegoś więcej o RPLND to on oczywiście chętnie Ci wszystko powie.

Także jakbyś chciał to daj znać - przekażę Ci do niego maila.

Bardzo ciepło i serdecznie pozdrawiam!! :)
Nut

Postprzez paweld7 » 12 Lis 2013, 12:16

o to bardzo Cię proszę wyślij mi maila na priv ;)
paweld7

Postprzez Nut » 17 Lis 2013, 13:55

HEJ,

rozumiem, że jutro zgodnie z planem do szpitala? :)
Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było jak najbardziej ok i żebyś szybko do nas napisał, że już jesteś po operacji, że już masz to za sobą :-)
Ściskam mocno!!!
Nut

Postprzez Nut » 20 Lis 2013, 12:29

Cześć Chłopie :)
Jak tam? Mam nadzieję, że jesteś już na normalnej sali i nie czujesz się najgorzej....?
Ściskam!
Nut

Postprzez paweld7 » 26 Lis 2013, 18:48

Witam juz po operacji :)

we wtorek się odbyła, potem do niedzieli leżałem na OIT, gdzie dopiero w niedziele dostałem jeść, więc strasznie mi smakowało nawet szpitalne :D miałem dwa dreny i cewnik, jeden dren już usunięty, cewnik też...
został jeszcze jeden dren i na razie z niego troche cieknie a dopóki nie przestanie nie wróce do domu. Dr mówi że ejszcze z tydzień.

W każdym razie już jestem na normalnej sali, staram się jak najwięcej chodzić i liczę na to że szybko wyjdę :) chociaż lepiej zostać dwa dni dłużej a żeby nie było komplikacji :)

mam tylko troche utrudniony dostęp do neta ale jakoś daje radę ;)

pozdrawiam serdecznie Wszystkich.
paweld7

Postprzez Nut » 26 Lis 2013, 21:05

Noooo, dobrze, że napisałeś bo już się trochę martwiłam!!
Cieszę się, że się w miarę dobrze czujesz i że wszystko zmierza ku dobremu!!! Jak dobrze, że masz już za sobą tą operację!!! :D :D
Trzymam kciuki za to, żebyś jak najszybciej i bez żadnych komplikacji wyszedł ze szpitala!!! :)

Jak będziesz miał lepszy dostęp do netu to odzywaj się koniecznie.
Pozdrawiam!!! :D
Nut

Postprzez arek » 26 Lis 2013, 21:17

Witaj!
Teraz już tylko z górki!
Zobaczysz jaki będziesz z siebie dumny chodząc z wyprostowanymi plecami po korytarzu :D
Życzę szybkiego powrotu do formy!
Cześć!
ca embryonale (pT1N0M0) >> rok obserwacji >> 4 BEP - 4 WSK Wroc. >> RPLND - MAGODENT
Awatar użytkownika
arek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Metody terapeutyczne / dyskusja przypadków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 2 gości