Chirurgiczne oraz zachowawcze metody terapii raka jądra. Nowoczesne schematy chemioterapeutyczne, radioterapia oraz leczenie wspomagające.
To forum jest miejscem na indywidualne tematy dotyczące choroby poszczególnych chorych. Tutaj możesz umieścić temat odnoszący się do Twojej/bliskiej Ci osoby choroby aby przedyskutować prawidłowość leczenia, uzyskać informacje, porady, odpowiedzi na nurtujące pytania.
przez erpowiec » 16 Paź 2011, 14:37
Witam.
Nigdy nie sprawdzalem sobie jader ale po wczorajszym dniu mam dziwne podejzenia.
Glupio mowic ale kilka min po wczorajszej masturbacji strasznie bolalo mnie "dalsza czesc penisa w glab ciala" nie wiem jak sie to fachowo nazywa. Mialem juz kilka razy takie przypadki ale byly duzo slabsze wiec nie przejmowalem sie tym. Dzsiaj odczowam prawe jadro (moze to nie bol ale jakies lekkawe kucie/szczypanie) czytajac forum postanowilem je sprawdzic i jest twarde i wieksze od lewego. Zawsze w moszni lewe bardziej zwisalo a prawe przylegalo do ciala. Moze to moje dziwne wymyslenia bo czesto w cos gram lub biegam i nie oszczedzam sie pod czas gry wiec moze jadro sie za bardzo wytrzaslo/obilo ?
Sam nie wiem ale jesli nawet nie jadro to czym moze byc spowodowany bol w glebi ciala za penisem?
-
erpowiec
-
przez troll » 17 Paź 2011, 22:01
Witaj,
Przyczyn takich dolegliwości może być na prawdę wiele. Najlepszą metodą diagnozowania czegokolwiek w obrębie jąder jest badanie USG ale przed badaniem bardzo ważne aby obejrzał je lekarz urolog. Być może wykona on także badanie i wszystko będzie jasne. Najważniejsze to szybka diagnostyka u urologa. Twoje objawy wcale nie muszą oznaczać (i na moje przeczucie pewnie nie oznaczają) od razu tego, czego dotyczy tematyka Forum ale czujność zawsze warto zachować i warto, by na Twoje obawy spojrzał lekarz urolog.
Pozdrawiam
-

troll
- Ekspert
-
Wróć do Metody terapeutyczne / dyskusja przypadków
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 3 gości