Witam wszystkich serdecznie.
Mam już wyniki TK, jestem po wizycie w poradni onkologicznej w USK4 Lublin. Tk w normie, bez żadnych odchyleń i nieprawidłowości. Tym samym kończę leczenie zasadnicze i przechodzę w tryb obserwacji. Kolejne TK w listopadzie. Z tego miejsca chciałbym serdecznie polecić ordynatora urlogii Pana dr n. med. Przemysława Miturę, który mnie operował oraz zastępcę ordynatora onkologii Panią Katarzynę Szklener. Świetni specjaliści, ludzie bardzo empatyczni z ogromną wiedzą i zaangażowaniem. Życzę wszystkim, żeby trafiali na tak cudownych lekarzy
Odnośnie samej organizacji pracy w USK4 Lublin i ścieżki diagnostycznej i medycznej, która przeszedłem złego słowa nie można powiedzieć. Wszystko było zorganizowane w ten sposób, że totalnie o nic nie musiałem się martwić. Pani koordynator dzwoniła, pisała SMS co kiedy i jak mam robić. Wszystko organizowane było bardzo szybko i sprawnie. Bez zbędnej zwłoki. Czas od diagnozy 28.05.2026 do dnia dzisiejszego czyli 24.06.2026 niewiadomo kiedy zleciał

Jeżeli ktoś będzie kiedyś potrzebował fachowej pomocy to na pewno w tym szpitalu ja dostanie. Nadmiernie, że to nie moja pierwsza wizyta w tym szpitalu, 13 lat temu miałem operowanego gwiazdziaka G2 i do dnia dzisiejszego również jestem na obserwacji

W tym momencie to ja już wszystko obserwuje
Życzę wszystkim dużo zdrowia! Trzymajcie się!
Ps. Od czasu do czasu będę zerkał na forum, za jakiś czas pewnie też dam znać jak idzie kontrola