Witaj justyna09000 Ciesze się że u Was tomografia wyszła super U nas też TK jest ok, ale niestety nieznacznie wzrósł marker AFP- 7,2 i nie wiemy dlaczego. Następna wizyta w sierpniu, mam nadzieję, że zmaleje i to tylko jakieś nieporozumienie było Pozdrawiam Kaśka
Hej Na wzrost na AFP może mieć wpływ wiele czynników Wystarczy, że mąż zjadł w ostatnim czasie coś bardziej obciążającego wątrobę. Na pewno nie macie czym się przejmować tym bardziej, że wynik nie jest wysoki Pozdrawiamy
Pytanie z rodzaju tych luźniejszych Jak to jest z alkoholem (oczywiście chodzi tutaj o okazyjne spożywanie) po zakończonym leczeniu? Mąż do tej pory nie tknął alkoholu, a leczenie zakończył pół roku temu. Niedługo parapetówka i tak się zastanawiam jak to jest. Czy alkohol w żaden sposób nie zaszkodzi? Czy nie ma wpływu na ewentualny nawrót choroby?
Wiem, że to głupie, ale ja kiedy dowiedziałem się o RJ, to rzuciłem alkohol z dnia na dzień. I tak mi mija już 11 miesięcy bez procentów. Przerzuciłem się na piwo bezalkoholowe. I powiem wam, że jakoś nie za bardzo tęsknię do normalnego. Może kiedyś...