Zdecydowałem się opisać swój wątek mimo że nie lubię pisać o sobie i swoich problemach ale do rzeczy
13 Październik zgłosiłem się prywatnie do urologa ponieważ wyczułem w lewym jajku guza szybka diagnoza markery i 21 października byłem po operacji w Suchej Beskidzkiej markery w dniu operacji LDH 200 AFP 130 Beta 230 wypis 3 dni potem 7 dni po operacji powtórka markerów LDH w normie AFP 18 Beta Spadłą całkowicie następnie kontrolowanie markerów co dwa tygodnie wszystkie w normie spadły .Przyszedł czas na wynik histopatu :Guzik mieszany 70% embrionalnego 10 Zatoki 10 Potworniaka 10 kosmówczaka . ( no jeszcze Angioiwazja) .
Po histopacie dosłownie 3 dni później (dokładnie 21 listopad ) pierwsze TK wszystko czyste jedynie torbiel w nerce 7mm) 4 dni poźniej konsylium
i hasło dr Drobniaka chemia 2 cykle BEP 12 grudnia start zniosłem to w miare zero spadków wagi zero wymiotowania lekki osłabienie . Niestety raz przesunął mi dolewkę bo poleciało na łeb na szyje wszystko tydzień potem juz bez przygód aż do końca .
U podstawy płuc dyskretne zmiany włókniste
cała reszta Tk czysta wnioski bez obecności zmian podejrzanych bez cech wznowy .
Warto dodać ze po chemii dopadł mnie stan grzybiczny migdałów i zapalenie oskrzeli wiec nie obyło się bez antybiotyku i innych cukierków
co dziwne w Tk torbiel z nerki wyparował
Dziś byłem u rodzinnego w płucach nic nie slychać 7 marca mam kontrole w suchej z markerami które zrobię teraz w piątek
Dziś Pani doktor powiedziała ze tym dyskretnymi zmianami nie martwiła by się jakoś bo raz że to bedzię monitorowane dwa może być po chemii trzy no byłem chory i brałem antybiotyk mam kuzyna lekarza powiedział to samo że wszystko jest na dobrej drodze .
aaaaaa zapomniałbym 7 lutego odbyłem wizyte u urologa dr Frolika operował mnie sprawdziłem drugie jajo i jest wszystko ok jak on to powiedział że problem siedzi u mnie w głowie . Czemu temat pechowy 2022 w czerwcu mój tata miał dwa zawały wyszedł z tego w lipcu straciłem kumpla we wrześniu koniec mojego związku a w październiku dowiedziałem sie ze mam intruza
NIE PODDAJE SIĘ IDĘ Z GŁOWA DO GÓRY !!!
Pozdrawiam wszystkich sorry za błędy