Hej,
Dziś byłem na zdjęciu szwów, rana goi się bardzo ładnie, po zdjęciu w zasadzie nie czuć, że było coś robione

Co do badań. Dostałem skierowanie na TK klatki piersiowek, miednicy i jamy brzusznej + markery LDH, AFP i Beta HCG.
W kwestii terminów, mam otrzymać na początku przyszłego tygodnia telefon z terminem TK, markery mam zrobić 3-4 dni przed TK. Histopat powinien być do końca przyszłego tygodnia. Po uzyskaniu kompletu badań odbędzie się konsylium i zaproponowane dalsze leczenie. Wtedy też mam podjąć decyzję czy decyduję się na leczenie w szpitalu im.Kopernika czy gdzie indziej. Dostałem zapewnienie, że jestem traktowany priorytetowo ze względu na RJ i w moim odczuciu, mimo problemów ze skierowaniem itd. uważam, że coś w tym jest. Po prostu, proza leczenia w szpitalu wojewódzkim...
Jak pisałem wcześniej, napisałem już do dr.Sarosieka który przebywa obecnie na zasłużonym urlopie. Docelowo chcę się leczyć w Magodent. Po napisaniu ostatniego maila trochę się temat ruszył, więc chcę to mu przekazać z informacjami, że czekamy na wyniki. Po ich otrzymaniu, prześlę całość i poczekam na odpowiedź jak On to widzi.