przez czarli » 20 Paź 2012, 08:28
Witam!
Tak jak powiedział Troll, nie ma na co czekać bo to nie grypa. Tu liczy się czas i profesjonalizm, bo nagrodą jest pełne zdrowie. Troll już wszystko powiedział na ten temat, teraz już nie czekajcie . Przejście do innego ośrodka to nie jest problem. Ja osobiście bo moim leczeniu, które nie było takie jakbyśmy tego chcieli, również udałem się do Warszawy, do COl. I pomimo tego, ze nawet mnie nie leczyli, czuję, że obchodzą się ze mną profesjonalnie i mam pewność, że jakby przypadkiem coś zaczęło się dziać jestem pod najlepszą opieką w kraju i mam duże szanse na ponowne zdrowie.
Wystarczy, że zadzwonicie np. do CO-l do pokoju 106, przedstawicie sytuacje, a termin będzie błyskawiczny. Zabieracie ze sobą całą dokumentacje i jesteście w najlepszych rękach. Troll może Was pokierować na inny ośrodek, bo może to załatwić szybciej bo ma kontakt z pewnymi lekarzami, poczekajcie na pewno się odezwie.
Trzymam za Was kciuki i proszę, nie wahajcie się ani sekundy dłużej. Zaufajcie ludziom na tym forum, oni ratują życie!
pozdrawiam
Namiary Na CO-l. Dziś niestety już sobota, ale w poniedziałek trzeba działać!
Warszawa
Centrum Onkologii - Instytut im. Marii Skłodowskiej-Curie
Klinika Nowotworów układu moczowego
02-781 Warszawa, ul. W. K. Roentgena 5
tel. (poradnia Kliniki) - (22) 546 22 16