poznaniak napisał(a):Upewnij się, że będziesz cięty z dostępu pachwinowego (wiem powtarzam się, ale to bardzo ważne). Mój starszy brat, który miał to samo w latach 90-tych nie miał tego szczęścia, nie było jeszcze wtedy takiego wspaniałego forum jak to tutaj i najpierw miał biopsję i potem zabieg (no i rozsiew choroby gotowy). Niestety nie ma go dziś wśród nas, ale to już inna opowieść...Dlatego ja do końca lekarzom nie ufam, bo jeszcze mogą się jacyś zostać z tamtej epoki i zrobić komuś krzywdę.
Forum wolne od wszelkich szamańskich metod leczenia
Mając na względzie dobro wszystkich naszych użytkowników forum ogłasza się miejscem wolnym od wszelkich szamańskich metod leczniczych (Noni, Vilcacora, Witamina B17, bioenergoterapia itd.). Jeśli nie akceptujesz naszych zasad, proszę opuść to forum!
Kuba93 napisał(a):narazie planuje wykonać zabieg w płocku jeśli bd w miare szybko bo czuje sie coraz gorzej.
troll napisał(a):Temat jest trudny o tyle, że jeżeli oba jądra posiadają zmiany to warto byłoby skonsultować się ze specjalistą urologiem posiadającym doświadczenie w diagnozowaniu takich zmian.
Wróć do Metody terapeutyczne / dyskusja przypadków
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 3 gości