Rak jądra - prośba o pomoc

Chirurgiczne oraz zachowawcze metody terapii raka jądra. Nowoczesne schematy chemioterapeutyczne, radioterapia oraz leczenie wspomagające.

To forum jest miejscem na indywidualne tematy dotyczące choroby poszczególnych chorych. Tutaj możesz umieścić temat odnoszący się do Twojej/bliskiej Ci osoby choroby aby przedyskutować prawidłowość leczenia, uzyskać informacje, porady, odpowiedzi na nurtujące pytania.

Re: Rak jądra - prośba o pomoc

Postprzez romi » 22 Sty 2013, 17:39

Wręcz przeciwnie, zachęcam Cię do wizyty u urologa.
romi

Postprzez thinkpositive » 23 Sty 2013, 00:21

Luki4ever,

Mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale napiszę wprost. Liczę na to, że może to Cię zmobilizuje. Przeczytałeś pewnie sporo na tym forum, ale widać że to Ci nie dało tyle ile powinno.

Muszę to powiedzieć, ale wg mnie Twoja postawa jest przykładem ignorancji siebie i Twoich najbliższych oraz braku dojrzałości.
Aktywna obserwacja zobowiązuje!
Po co pytałeś na forum co wybrać jeżeli masz gdzieś konsekwencje tego wyboru?
10 miesięcy obserwacji bez żadnych badań obrazowych to żart.

Zastanów się. Masz teraz zobowiązania, o których po prostu nie warto zapominać. To jest Twoje życie, więc sam oceń co można stracić...
2011 - nienasieniak, IB, 2xBEP, Mazowiecki Szpital Onkologiczny we Wieliszewie
Awatar użytkownika
thinkpositive
Przyjaciel Forum

Postprzez m9nika » 23 Sty 2013, 09:35

Witam
Podpisuję się po tym co napisał thinkpositive.
Niedawno rozmawiałam z koleżanką, której brat cioteczny również miał raka jądra. Młody chłopak, zlekceważył chorobę. Myślał, że jak mu usunęli guza to już jest zdrowy i nic nie robił w tym kierunku. Dzisiaj niestety nie ma go w śród żywych.
Mam nadzieję, że Ty naprawisz swój błąd.
Pozdrawiam
Zabrałeś mi tatę [*], męża ci nie oddam!
"Ty sam jesteś dla siebie największym zadaniem i twoim obowiązkiem jest dołożyć wszystkich sił, by wykonać je jak najlepiej."
Awatar użytkownika
m9nika
Przyjaciel Forum

Poprzednia

Wróć do Metody terapeutyczne / dyskusja przypadków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości