Chcialbym byc pod obserwacja w 4WSK u dr. Swiatoniowskiego bo to najlepszy adres na dolnym slasku. Nie mam tam jeszcze co prawda karty, ale w najblizszy czwartek pojade do poradni 4WSK z wynikami zeby sie z nim spotkac i omowic dalsze kroki. Mam na koniec lutego juz zaplanowane MRI brzucha i miednicy jako pierwsze etapy obserwacji. Po ostatniej wizycie w MCZ w Lubinie gdzie uslyszalem ze jestem nerwowy, ze zadaje za duzo pytan, chyba nie chce miec z nimi juz wiele do czynienia (aczkolwiek badzo mi pomogli. Ta radioterapia tylko mogla okazac sie brzemienna w skutkach gdyby mialo dojsc do operacji. Peta wywalczylem sam ze swoja znajoma Pania onkolog, ktora ich w sumie polecala, bo uwazali ze nie ma takiej potrzeby by go robic). Nie chce w sumie nikogo osadzac, bo mialem tam dobra opieke, ale mysle ze pacjent ma prawo do informacji, prawo do watpliwosci.
We wtorek jeszcze jedziemy do Wawy do prof Demkowa bo mielismy wczesniej umowiony termin nie znajac wyniku PET, to chcemy to wykorzystac by chuchac na zimne

Bardzo Wam wszystkim dziekuje i trzymam za wszystkich kciuki, by tylko takie wiadomosci kazdy z nas mogl przekazywac. Jak juz bede mial wiecej czasu, to bede chcial rozpropagowac idee walki z rakiem jadra na swoim terenie i bede prosil o plakaty, ktore bede mogl wywiesic w kilu przychodniach w Legnicy. Postaram sie rowniez wesprzec forum, nawet symbolicznie, bo wiem ze utrzymanie serwisu pochlania sporo srodkow.
Pozdrawiam
Michal