przez 21tehace21 » 18 Lut 2013, 22:03
Witam kurde znowu mam problem, zastanawiam sie czy nie isc czasem do psychologa, juz od pewnego dlugiego czasu swedzi mnie skóra, od razu wpisalem w google i co patrze ze swiad jest czesto objawem choroby nowotworowej, mnie juz dlugo swedzi, a teraz to ja gupi znowu sie martwie pomimo ze wyniki mam ok, pod koniec chemioterapi dostalem swierzbu, bylem u dermatologa dal mi masc i przeszlo ale nie bylem pewnien czy dobrze wyleczylem, bo dalej mnie troche podswiedziewalo ale nie mialem juz tych zmian na skorze jak podczas swierzbu, i jednak sie nie mylilem potem znowu mialem ten swierzb w styczniu znowu masci przeszlo ale nie do konca do teraz mnie od czasu do czasu swedzi skora, zauwazylem ze czesto rano i czesto po kompieli ale nie mam zadnych zmian na skorze, jedyne to to tam gdzie sie drapie najczesniej swedzi mnie dolna czesc plecow prawie na posladach, nieraz lydki, uda z tylu, i np teraz swedza mnie tez dlonie na zewnetrznej stronie, to tam gdzie sie drapie mam dosc sucha skóre ktora sie troche luszczy i jak sie bede duzo drapal to pojawiaja sie takie jakby kropki jak przy swierzbie ale malutkie i trzeba sie przypatrzyc, dodam ze na wiosne mialem tez pokrzywke bo chyba mam uczulenia na pomidory po odstawieniu pomidorow przeszlo, mam tez lupiez. Dodam ze ten swiad jest taki ze im sie bardziej drapie tym bardziej swedzi i wydaje mi sie ze jakbym sie nie drapal to by mnie nie swedzialo, ale jak zaswedzi to odruchowo sie drapie i takie kolo sie robi. Teraz to znowu w nerwach siedze i bedzie mi sie znowu zle spalo. Poradzcie cos, plis