brak diagnozy

Chirurgiczne oraz zachowawcze metody terapii raka jądra. Nowoczesne schematy chemioterapeutyczne, radioterapia oraz leczenie wspomagające.

To forum jest miejscem na indywidualne tematy dotyczące choroby poszczególnych chorych. Tutaj możesz umieścić temat odnoszący się do Twojej/bliskiej Ci osoby choroby aby przedyskutować prawidłowość leczenia, uzyskać informacje, porady, odpowiedzi na nurtujące pytania.

Re: brak diagnozy

Postprzez Slave » 26 Mar 2013, 21:26

Witaj
Co prawda już skorzystaliście z opinii innego urologa, lecz chciałem potwierdzić (może przyda się innym)
to co napisał [acidtekk], że godnym polecenia jest dr. Słojewski a do tego pracuje w Klinice Urologii i Onkologii na Pomorzanach gdzie miałem zabieg. Pojechałem do niego na prywatną wizytę (przyjmuje w Sanomedzie na Pocztowej), po badaniu palpitacyjnym i USG nalegał abym w trybie pilnym zgłosił się do niego na oddział, zdjagnozował niestety nowotwór jądra, lecz w pięć dni od wizyty byłem już po zabiegu.

Pod opieką onkologiczną jestem u też wspomnianej Dr. Nowak z ZCO.
Slave

Postprzez maja_m » 27 Mar 2013, 09:00

Witam , dzisiaj bedziemy mieli wyniki powtorne markerow. Bylismy wczoraju dr Furlenko. Doktor przedstawil plan dalszy ale dopiero po otrzymaniu wynikow z dzisiaj. Maz wczoraj mial tylko usg moszny nie mial usg brzucha. Doktor zasugerowla ze wszystkie kolejne badania beda wykonane jak wynik sie potwierdzi.
Czekamy
maja_m

Postprzez maja_m » 27 Mar 2013, 10:38

Podziele sie z wami. Maz mial zrobic badania w innym laboratorium niz poprzednio lekarz dal mezowi namiar na jakies laboratorium i pojechal nasiedzial sie wszedl pani pobrala mu krew i na koniec powiedziala ze wynik bedzie ZA 5 DNI!!! A LDH ZA 10!! jakas masakra zrezygnowal i niestety zrobil w spoldzielni medicus i wynik dopiero na jutro takze dzisiaj niczego sie nie dowiemy!
Pozdrawiam
maja_m

Postprzez acidtekk » 27 Mar 2013, 11:32

W szpitalu na Arkońskiej w laboratorium centralnym robią na za 6h. Tam się kierujcie w przyszłości, jeśli zależy wam na czasie.

Pozdrawiam,
A
acidtekk

Postprzez maja_m » 27 Mar 2013, 12:24

Dziekuje ,mapewno nam sie przyda . My robilismy w Medisie na Uni Lubelskiej i powiem ze lab ,godne polecenia ,czas oczekiwania bardzo szybki bo wszytkie badania wykonuja na miejscu ale niestety lekarz prosil o powtorzenie badan w innym lab.zeby wykluczyc pomylke.
Czekamy na wynik z Medicusa do jutra
Pozdrawiam
maja_m

Poprzednia

Wróć do Metody terapeutyczne / dyskusja przypadków

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 2 gości