romi napisał(a):Witam
No to miał duże wyczucie, warto chyba przedstawić go z nazwiska. I dr Skoneczna - lepiej trafić nie mogłeś.
Pozdrawiam
Witam,
Masz racje romi, warto
Urolog, który postawił pierwszą diagnozę, oraz skierował mnie do Centrum Onkologii - Instytut w Warszawie, to Pan doktor Norbert Kopeć.
Pomotałem trochę jeśli chodzi o Panią doktor Skoneczną, przepraszam. Po tym jak Pan doktor zasugerował mi abym udał się do Instytutu, to ja i tak próbowałem znaleźć namiary na specjalistę z Krakowa (ze względów logistycznych). Jako, że w internecie nie znalazłem żadnych namiarów na lekarzy w Krakowie (teraz się z tego cieszę), to uznałem, że nie ma po co jechać do krakowskiego centrum onkologii. Natomiast znalazłem informację, że Pani doktor Skoneczna, oraz Pan doktor Rogowski, to jedni z najlepszych specjalistów od rj, którzy pracują w Warszawie. A że przy okazji dowiedziałem się, że Pani dr Skoneczna pracuje w CO-I (wtedy jeszcze przez chwilę pracowała w CO-I), to doszedłem do wniosku, że nie ma wyboru, trzeba jechać, i nie marudzić
Natomiast bezpośrednio uratowanie życia zawdzięczam Panu doktorowi Wiechno, oraz pozostałym lekarzom z oddziału zachowawczego, i Panu doktorowi Rogowskiemu, który wyciął, to co było praktycznie nie do wycięcia. Serdecznie im za wszystko dziękuję.
To tyle w ramach małego sprostowania
Pozdrawiam.