Witaj Jarku!
Nasuwają mi się dwie propozycje, obydwie związane z osobą (przez wielu uważanego za) najlepszego urologa w kraju, który bardzo dużo mówi nt. raka jądra.
Poniżej możesz przeczytać jeden z jego artykułów.
http://www.malemen.pl/wojciech-rogowski.html Na konsultację w sprawie RPLND leciałem do niego ponad 500 km zza Jeleniej Góry.
Teraz tak:
1. internet+telefon+nacisk na panią w rejestracji = i można próbować zarejestrować się prywatnie. JA tak zrobiłem..
2. Kiedy już pojechałem do niego, zasugerował, że w sprawach pilnych można podejść do kliniki. I to jest moja druga propozycja (tyle, że wiesz, on jest szefem oddziału, ciągle operuje (i to nawet takich celebrytów jak mąż Justyny Steczkowskiej - miał robione RPLND, a w mediach pisali, że miał raka kręgosłupa... Nie wszyscy mają odwagę otwarcie mówić nt raka jądra

)
Wracając do tematu - nie wiem jakie są szanse n to, że na oddziale zrobi Ci USG - raczej marne, ale wydaje mi się, że to byłby naprawdę dobry adres. Może po rozmowie każe Ci przyjść poza kolejnością prywatnie, czy gdzieś do przychodni... Nie doczytałem - skąd Ty jesteś? Daleko nasz do Warszawy, żeby tak się wozić? Jeśli będziesz chciał namiary na jego oddział to daj znać - postaram się odnaleźć (mam nadzieję, że jeszcze nie wyrzuciłem)
Pozdrwiam
Arek
ca embryonale (pT1N0M0) >> rok obserwacji >> 4 BEP - 4 WSK Wroc. >> RPLND - MAGODENT